Vi tillhandahåller ej internetaccess

Opalen tillhandahåller inte tjänsten internetaccess. Det innebär att vi inte kopplar upp din dator till internet via modem eller på annat sätt.

Din internettaccess via modem kan du få gratis av företag som erbjuder det, eller för en relativt billig kostnad hos större operatörer såsom Telia, Tele2, Bahnhof, Song etc, etc.

Opalen har efter flera års erfarenhet av våra kunders anslutningar kommit fram till att Telia har en av de bästa modemanslutningarna.

Du behöver egentligen inte ha en egen internetuppkoppling för att andra skall kunna surfa på dina sidor.

Allt du behöver göra är att du hos oss skaffar ett web-hotell abonnemang. Dina hemsidor skickar du till oss på diskett. Vi lägger in dem under din domänadress. Det gör vi samma dag vi fått in disketten. Så fort vi lagt upp dina sidor på vår server kan hela världen surfa till dina sidor.

Om du redan har internetaccess (för att du själv skall kunna surfa) kan du behålla denna hos din nuvarande internetoperatör. Men flytta din domänadress till oss. I det fallet kan du skicka upp dina sidor till vår server utan att det innebär någon teknisk skillnad för dig. Däremot kommer din totala kostnad att bli lägre än andra lösningar på marknaden!
 

 

© Copyright IT-Hotell Opalen 1998-2003. All rights reserved. Policy Copyright